Επέκταση Εγγύησης

Η  UNITRACK & JCB, πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες μας, διαθέτουμε δύο πακέτα επέκτασης εγγύησης:

 

  • POWERTRAIN

  • PREMIER COVER

   
 
   *Ώρες & χρονική περίοδος εξαρτάται από τον τύπο μηχανήματος

   
 

 Το πακέτο POWERTRAIN καλύπτει συγκεκριμένα μέρη του μηχανήματος.

Στα μηχανήματα με ελαστικά καλύπτει φθορές και ζημιές που οφείλονται σε αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος στα σημεία: κινητήρα και βοηθητικά, άξονες, σύστημα μετάδοσης κίνησης, αντλίες υδραυλικού (όπου υπάρχουν).
Στα μηχανήματα με ερπύρστριες η εγγύηση καλύπτει τα σημεία: κινητήρα και βοηθητικά, μοτέρ περιστροφής, μοτέρ ερπυστριών, αντλίες υδραυλικού και όλα τα εσωτερικά μέρη που σχετίζονται με αυτά τα σημεία. 
   

 Το πακέτο Premier Cover παρέχει την πλήρη κάλυψη.

Το πακέτο αυτό προστατεύει εξ ολοκλήρου το μηχάνημά σας από ζημιές και φθορές που οφείλονται σε αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος. 
   
 Επικοινωνήστε σήμερα με το Τμήμα Service της UNITRACK για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επέκτασης εγγύησης.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Το μηχάνημα πρέπει να συντηρείται από τεχνικό της UNITRACK AEE ή άλλο εξουσιοδοτημένο τεχνικό από τη UNITRACK AEE, με γνήσια JCB ανταλλακτικά και αναλώσιμα, και το μηχάνημα να έχει ενεργή σύνδεση Livelink (εφόσον διαθέτει) για όλο το χρονικό διάστημα της επιπλέον εγγύησης.